fb

bissoft icon

8 липня Департамент інформаційних технологій Дніпровської міської ради прийняв участь у форумі щодо реалізації проєктів у сфері цифрового розвитку «Дніпропетровщина – лідер України з цифрових перевтілень» - https://dniprorada.gov.ua/uk/articles/item/45227/cifrovij-rozvitok-dniprovska-miskrada-dilitsya-dosvidom-z-gromadami-dnipropetrovschinim?fbclid=IwAR1TIFsa-yu_bdb9VCb32tYDwXjEmQDN0r6kHWEjnijbYrkNZBG8xS9GsmY .

Серед електронних сервісів для містян, були презентовані також інформаційно-аналітичні системи компанії ТОВ “БІССОФТ” а саме :

✅ “Офіційний вебсайт Дніпровської міської ради”,

15

 

✅ “Міський Контакт-центр” та “Мобільні додатки до Контакт - центру”

12

✅ “Поіменне голосування депутатів Дніпровської міської ради”

11

Вебсервіси допомагають місту швидко та оперативно реагувати на кожне звернення від містян, для зручності та мобільності із запровадженням мобільного додатку. Офіційний сайт слугує для оперативності доступу до будь-якої інформації , а також Поіменне голосування - для забезпечення прозорості влади для кожного.

Ми пишаємось нашими партнерами та щиро бажаемо не зупинятися на досягнутому у сфері цифрового розвитку, та зі свого боку гарантуємо повноцінну стабільну роботу кожного сервісу, удосконалення та модернізацію.

Всім містам та громадам ми пропонуємо брати приклад з міста партнера та впроваджувати інформаційні сервіси для розвитку своєї громади чи міста.

З усіма нашими рішеннями Ви зможете ознайомитись КОМЕРЦІЙНА ПРОПОЗИЦІЯ

Нагадуємо що до 1 вересня діє знижка на вартість усіх веб сервісів та інформаційно- аналітичних систем -25%

Контакти для консультації :

Телефони: +38 (093) 027 47 72 та +38 (097) 321 16 60

Електронна пошта: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.  Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

 

×