fb

bissoft icon

Універсальний інструмент “ЕЛЕКТРОННА ПРИЙМАЛЬНЯ НАРОДНОГО ДЕПУТАТА РОМАНА КАПТЕЛОВА ” https://pryimalnia.kaptelov.dp.ua/  - це єдина система управління зверненнями громадян 36 округу.

Schot 5

Портал було створено для підвищення ефективності роботи з прийняття, обробки та контролю за виконанням звернень, отримання будь-якої аналітичної інформації, формування звітів миттєво в режимі реального часу і отримання рейтингування виконавців за будь-якими критеріями.

Система забезпечує:

* автоматичне визначення виконавця;

* автоматичне визначення регламенту згідно із затвердженим класифікатором;

* контроль за регламентом та фактичним виконанням звернення;

* можливість формування будь-якого звіту та графіку щодо виконання звернень;

* контроль за регламентом та фактичним виконанням звернення;

*службовий кабінет керівника зі звітністю у вигляді інфографіки.

Мешканцям округу надається можливість звернутись до нардепа будь-яким зручним засобом:

-через зовнішній сайт;

-через мобільний додаток;

25698965

-письмово;

-по телефону;

-через особистий прийом.

Для зручності та мобільності нардепом було прийнято рішення, щодо запуску мобільного додатка на плаформі Android та IOS для мешканців та представників усіх органів місцевої влади. Громадяни використовуючи його зможуть - залишити звернення, мати актуальну інформацію стосовно планових та ремонтних робіт за адресами, відслідковувати хід роботи звернення через свій особистий кабінет. Відеоінструкція до мобільного додатку https://www.facebook.com/kaptelov.roman/posts/928165424662709 

ot 4

Пропонуємо усім народним депутатам України розглянути можливість впровадження “ЕЛЕКТРОННОЇ ПРИЙМАЛЬНІ НАРОДНОГО ДЕПУТАТА УКРАЇНИ”, яка стане не лише Вашою візитною карткою, а й вагомою інновацією на додаток до Ваших напрацювань та сучасним каналом швидкого і зручного зворотного зв'язку з жителями, які зможуть це оцінити.

Контакти для замовлення консультації : +380973211660 та Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. 

×