fb

bissoft icon

01.07.2021 року до списку партнерів компанії “БІС-СОФТ” приєдналась Хмельницька міська рада, впровадивши “Електронний контакт-центр” https://1580.khm.gov.ua/ та “ЧатБот”

555555888

Тепер у міста є сучасна, ефективна система прийому, обробки та контролю виконання звернень громадян. Мешканцям не потрібно витрачати багато часу, щоб з'ясувати куди і як звернутись, як проконтролювати звернення, дізнаватися про результат і також мають змогу оцінити якість виконання звернення . В свою чергу виконавці економлять свій час на пошук, контроль термінів, підготовку та надання відповіді заявнику на його звернення, а також витрачають мінімальну кількість часу на підготовку аналізу та звітів.

233332

На презентації нових сервісів міський голова Oleksandr Symchyshyn зазначив - «Зареєструвавшись, жителі громади зможуть оперативно передавати скарги, повідомлення про аварії тощо, а ми будемо відслідковувати їх вирішення. Також зареєстрованих користувачів будемо інформувати про ремонтні роботи на їх вулиці чи у їхньому будинку».

77777

 

В свою чергу компанія “Біссофт” пропонує і Вам розглянути можливість впровадження інформаційно-аналітичної системи “Електронний контакт-центр” “Мобільні додатки на Android та IOS” та “ЧатБот” для підвищення ефективності роботи зі зверненями та налагодження зворотного зв'язку влади з мешканцями.

Детально ознайомитись з функціоналом системи та прикладами кращих практик впровадження Ви можете на нашому офіційному сайті: https://bissoft.org/contact-center 

Нагадуємо що до 1 вересня діє знижка -25% на вартість вебсервісів.

Контакти для довідки : тел. +380973211660 емайл: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. 

×