fb

bissoft icon

 На порядку денному - відгук від міста Миколаєва, у якому працює вебсервіс “Електронний контакт центр” .

Без вихідних та святкових днів, цілодобове чергування – у такому режимі працює колцентр. Його головне покликання - негайне прийняття звернення та повідомлення відповідальних служб, координація та контроль виконання кожного звернення. Така собі «911» у питаннях житлово-комунального господарства Миколаєва.

laev

Служба володіє всією інформацією щодо планових та аварійних робіт систем життєзабезпечення міста. «Кожне звернення буде оформлене та відправлене в роботу миттєво в той самий час, коли заявник звернувся зі своїм питанням негайно. Інформація про аварійні ситуації передається відповідальним службам негайно, такі звернення відразу беруться в роботу щодо усунення аварійної ситуації, а колцентр ще й координує роботу служб та підприємств, тримаючи «руку на пульсі». Таким чином весь час контролюємо хід вирішення звернення». - розповідає Олена Булавка, начальниця відділу обробки звернень громадян «Колцентр 1588».

66969

Ознайомитись з відгуком

В свою чергу компанія “Біссофт” постійно працює над розвитком й удосконаленням інформаційно-аналітичної системи “Електронний контакт-центр” “Мобільні додатки на Android та IOS” та “ЧатБот” для підвищення ефективності роботи з заявками і зверненнями громадян, підвищення контрою за їх виконанням, отримання Вам будь-якої аналітичної інформації, формувати звітів миттєво в режимі реального часу і отримання рейтингування виконавців за будь-якими критеріями.

Детально ознайомитись з функціоналом системи та прикладами кращих практик впровадження Ви можете на нашому офіційному сайті: https://bissoft.org/contact-center

Для того, щоб замовити систему - телефонуйте за номером +380973211660 або надсилайте лист на електронну пошту Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

×