fb

bissoft icon

Перше на що звертають увагу про Вас, Вашу діяльність, місто або регіон - це Ваш офіційний сайт або веб-портал, якщо задіяні додаткові інформаційні системи.

З розвитком інформаційних технологій, офіційний сайт перестав виконувати тільки інформаційну функцію. Основною метою створення нового сучасного веб-порталу є підвищення інформативності ресурсу і іміджу, забезпечення оперативного доступу до інформації про діяльність керівництва ради, її виконавчого комітету, депутатів та інші події міста-регіону.

Унікальний дизайн і розвинені можливості для громадян сприятимуть поширенню Вашого позитивного іміджу і Ваших досягнень, а для громадян створення можливості вирішення їх питань, отримання послуг і комунікації Вашими фахівцями в режимі онлайн замість черг і втрати часу на пошук відповідей на питання.

 

Для забезпечення виконання всіх функцій і завдань ми пропонуємо створити для Вас сучасний «SMART-ПОРТАЛ» як систему взаємо-інтегрованих електронних сервісів. Архітектура проекту дозволить об'єднати різні модулі і створити зручну і функціональну інформаційну систему, яка об'єднає різні проєкти. Створення веб-порталу з найсучаснішим дизайном , функціоналом та електронними інструментами.

Приклади впровадженних : 1. Покровська міська рада - https://pokrovsk-rada.gov.ua/uk ; 2. Дніпровська міська рада - https://dniprorada.gov.ua/uk .

Для того щоб запровадити сучасний «SMART-ПОРТАЛ» зателефонуйте за номером телефону +38 097 321 16 60 , лист на пошту Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. або заповніть форму зворотнього зв'язку на нашому веб-сайті https://bissoft.org/

Детально ознайомитись з веб-сервісом ви можете на нашому офіційному сайті:https://bissoft.org/smart-portal

×