fb

bissoft icon

 У ногу з часом ми продовжуємо роботу над створенням та удосконаленням сучасних вебсервісів для Вашої громади.

Ефективний інструмент по роботі зі зверненнями - це “Електронний контактний центр”, “Мобільні додатки Android та iOS” та “ЧатБот”.

Це комплексна система управління зверненнями громадян, яка надає можливість максимально ефективно обробляти та контролювати виконання звернень громадян, з можливістю для мешканців робити звернення та контролювати їх виконання, а керівництво у свою чергу матимуть змогу отримувати будь-яку аналітичну інформацію, формувати звіти миттєво в режимі реального часу і отримувати рейтингування виконавців за будь-якими критеріями (ефективність, кількість та інше).

 

nik

Головне завдання сервісу - це оперативне вирішення нагальних питань мешканців громади з якими вони звертаються до органів місцевої влади та підпорядкованих ним підприємств.

Система забезпечує:

? автоматичне визначення виконавця;

? автоматичне визначення регламенту згідно із затвердженим класифікатором;

? електронну маршрутизацію звернення до виконавця;

? контроль за регламентом та фактичним виконанням звернення;

? можливість формування будь-якого звіту та графіку щодо виконання звернень;

? електронну маршрутизацію звернення до виконавця;

? контроль за регламентом та фактичним виконанням звернення;

? наявність класифікатора та картки звернення відповідно до постанови кабінету міністрів України;

? службовий кабінет керівника зі звітністю у вигляді інфографіки.

Для комплексного та зручного користування сервісом “Електронний контакт-центр” використання 2-х мобільних додатків з ідентичною функціональністю для платформи Android i IOS та Чатбот. Мобільні додатки орієнтовані на роботу з Електронним контакт-центром та працюватимуть з уже існуючою базою даних цієї системи. ЧатБот - помічник громадян у вирішенні будь-якого питання, знімає навантаження з операторів колл-центру та диспетчерів комунальних підприємств за рахунок автоматизації з отримання/надання відповіді на звернення. Можлива реалізація у наступних мессенджерах : VIBER та TELEGRAM.

Для того щоб запровадити “Електронний контактний центр”, “Мобільні додатки” та “ЧатБот” зателефонуйте за номером телефону +38 097 321 16 60 або заповніть форму зворотнього зв'язку на нашому веб-сайті: https://bissoft.org/contact-center .

×