fb

bissoft icon

В умовах постійного зростання тарифів на енергоносії прийнято рішення щодо зменшення споживання енергетичних ресурсів та зменшення викидів вуглекислого газу в навколишнє середовище. З цієї метою в в Пирятинській громаді запроваджено систему енергоменеджменту, при цьому напрями енергоефективності і енергозбереження визнані пріоритетними.

Завдяки впровадженню системи обліку спожитих ресурсів вони отримують якісне та своєчасне інформування відповідальним особам про те, де, коли та як використовуються енергоресурси. Саме облік дозволяє проводити заходи з оцінки раціонального використання ресурсів, планування дій щодо підвищення ефективності та оцінки ефективності впроваджених заходів щодо ресурсозбереження.

Автоматизована інформаційна система „Енергосервіс: облік, контроль, економія“ включає інвентаризацію будівель та щоденний збір інформації про використання всіх видів 19 енергоресурсів та води як в цілому по громаді, так і окремо по об’єктам.

пірятин

Це лише перші кроки на шляху до енергоефективності та енергозбереження, в першу чергу через раціональне використання енергоресурсів, що дає можливість заощаджувати кошти бюджету громади та створювати комфортні умови для наших жителів.

За допомогою системи енергетичного менеджменту маємо на меті отримати економічний, соціальний, технічний та екологічні ефект. Автоматизована інформаційна система є одним із основних інструментів енергоменеджменту за допомогою якого приймається рішення про впровадження енергоефективних заходів. Зокрема, вдалося визначити реальний обсяг споживання енергоресурсів об’єктами комунальної власності та заощадити з початку 2021 року обсяги споживання електричної енергії по відношенню до базового рівня майже на 20 %.

Для того щоб замовити консультацію, а також впровадити у своєму місті/громаді/регіоні АІС “ЕНЕРГОСЕРВІС: ОБЛІК,КОНТРОЛЬ, ЕКОНОМІЯ” - звертайтесь за номером телефону +380973211660 або заповніть форму зворотнього зв'язку на нашому офіційному сайті - https://bissoft.org/energoservis . Сайт https://promo.energoservic.com/

×