fb

bissoft icon

 За підсумками які були оприлюднені громадською організацією Трансперенсі Інтернешнл Україна Рейтингу прозорості 100 найбільших міст України - https://transparentcities.in.ua/city/pokrovsk... y наше місто-партнер Покровськ займає 18 місце у рейтингу.

покр

Хочемо наголосити, що у місті запроваджено понад 20 наших сервісів, які допомагають владі міста продемонструвавши бажання вдосконалюватись і ставати більш прозорішими та відкритими до мешканців міста та триматися на високих щаблях у рейтингу та крокувати вище.

Запровадження комплексного проєкту “SMART CITY” або окремого елементу дозволить піднятись місту на 10-40 пунктів в загальному рейтингу прозорості 100 найбільших міст Transparency International Ukraine. Інтеграція різних сервісів і бізнес-процесів дозволить Вам підвищити продуктивність міської влади, налагодити комунікацію з мешканцями та підвищити їх довіру, стати прозорими та відкритими та багато інших переваг.

покргг

Після ознайомлення з пропозицією просимо призначити дату та час для зустрічі або Skype-презентації. Чекаємо на Ваш дзвінок за телефонами: +38 097 321 16 60; або надішліть лист на електронну пошту Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

×