fb

bissoft icon

30 березня 2021 фахівці нашої компанії з величезним задоволенням презентували місту Рівне свої рішення Е-урядуваня та комплексних «SMART РЕГІОН/SMART СІТY/SMART ГРОМАДА» - https://rivne.media/news/u-rivnomu-prezentuvali-smarthromadu.

 

ррррорр

З приводу прийняття програми цифрової трансформації, для впровадження е-урядування та оптимізування процесів - презентовані нами вебсервіси з легкістю допоможуть досягти поставленої мети, а також отримати низку переваг одним з найважливіших отримання зворотного зв'язку мешканців з владою, а також забезпечення динамічного, збалансованого розвитку.

На презентації були присутні міський голова Олександр Третяк, секретар Віктор Шакирзян та місцеві депутати, які залишили свої коментарі стосовно проєкту. “Для мене, які міського голови та нашої команди важливо спростити процес отримання важливої інформації, видачі довідок чи збору даних. Адже це оптимізує роботу, як державних структур, так і це збереже час для мешканців громади” – переконаний міський голова Рівного Олександр Третяк.

Дякуємо за довіру та сподіваємось на плідну співпрацю.

Ознайомитись з проєктом можна за посиланням https://drive.google.com/.../1zDuUReGvwIvZBCLGxe0cvn.../view

Після ознайомлення просимо призначити дату та час для зустрічі або Skype-презентації. Чекаємо на дзвінок за телефоном: +38 097 321 16 60 або електронною поштою Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. .

×