fb

bissoft icon

24 березня 2021 року керівник проекту “Смарт СіТі” ТОВ “БІС-СОФТ” Алина Безбабных прийняла участь у III соціально-економічному digital-форумі «Інформаційне суспільство і влада», який проходив у м. Кропивницький.

У заході приймали участь представники ІТ-компаній, а також присутні представники ОТГ та органів влади.

Дякуємо організаторам форуму за можливість прийняти участь у заході та продемонструвати свої напрацювання щодо реалізації сучасної моделі управління шляхом впровадження інноваційних інформаційно-комунікаційних технологій для підвищення власної ефективності та підлеглих, якості надання послуг, прозорості та відкритості, створення нових каналів комунікації з бізнесом та громадянами, а також популяризація діяльності.

На заході були продемонстровані наші наопрацювання по напрямкам, а саме вебсервіси та інформаційно-аналітичні системи, які спрямовані на покращення енергоефективності, інвестиційної привабливості, скорочення викидів CO₂, створення умов прозорості, доброго врядування, розвиток органів місцевого самоврядування, виконання Концепції електронного врядування, діджиталізацію та створення Смарт Сіті або Громади в смартфоні.

Детально ознайомитись з переліком всіх інформаційних систем та вебсервісів, які відповідають по всім напрямкам форуму можливо на сайті компанії http://bissoft.org .

Чекаємо на дзвінок за телефоном: +38 097 321 16 60.

Screenshot 4Screenshot 3

×