fb

bissoft icon

Раді презентувати Вам інформаційну систему звітності щодо діяльності керівництва ради, з розміщенням на ГІС-карті інформації про діяльність керівництва і депутатів з персональними сторінками кожного та можливістю поширення інформації.

Зазвичай результати голосування та рішення сесії розміщуються у відповідних розділах на офіційному сайті. Оскільки, вони знаходяться у різних вкладках їх не завжди було зручно знаходити. Сервіс допоможе вирішити ці незручності і містити всю необхідну інформацію на одному порталі.

За допомогою веб-сервісу можливо:

- оприлюднювати проекти та прийняті рішення, а також всі додатки до них;

- розміщувати підсумки поіменного голосування зі статистикою відвідування та голосування керівництва;

- розміщувати на сторінках керівництва звіти про діяльність з відображенням на ГІС-карті;

- розміщувати округи на ГІС-карті;

- робити звернення громадянам до органів влади;

- розміщувати інформацію щодо депутатських фракцій та груп;

- оприлюднювати нормативну документацію;

- розміщувати інформацію щодо роботи ради;

- виконувати онлайн-трансляцію засідань ради;

- багато інших функцій.

Для мешканців "Поіменне голосування депутатів" сервіс, за допомогою якого вони мають можливість аналізувати роботу своїх виборців. Цей портал дає змогу перевірити участь депутатів у сесіях, а саме як він голосував з того чи іншого питання і сформувати думку щодо того чи іншого народного обранця. Окрім цього, портал надає можливість отримати доступ до проектів рішень, які міська рада планує розглянути, ознайомитись з рішеннями, які вже прийняті і завантажити їх в разі потреби.

Адміністрування порталів не складне, інтуїтивно зрозуміле, а в разі виникнення запитань, завжди відгукуються фахівці технічної підтримки, які надають необхідну допомогу.

Screenshot 1Для того щоб замовити веб-сервіс “Поіменне голосування депутатів Детально ознайомитись з веб-сервісом ви можете на нашому офіційному сайті: https://bissoft.org/poimenne-holosyvania.

×