fb

bissoft icon

21 січня у місті Покровську https://www.facebook.com/pokrovsk.rada.dn/videos/131444688818385/ презентували мобільний додаток Контакт-центру.

За словами голови міста Руслана Требушкіна: “Покровський Контакт центр - це один з найуспішніших проєктів у стратегії Smart city. Велика кількість містян, які вже працюють з сервісом наголошують про його необхідність. А мобільний додаток - це ще один з кроків успішного створення розумного міста.” Використовуючи мобільний додаток можно швидко та ефективно повідомити про проблему, контролювати хід виконання та статистику звернення, прикріпити фото та отримати зворотній зв'язок від фахівців у чаті. Тепер немає необхідності витрачати багато часу на те, щоб очікувати на лінії з'єднання з оператором Контактного центру, а просто відкрити додаток у смартфоні та надіслати звернення за декілька хвилин. Після цього заявка потрапляє в систему розподілу, управління та контролю за виконанням та буде обов'язково виконано.

Ми висловлюємо свою повагу за довіру до нашого сервісу, а також пропонуємо розглянути можливість запровадження контактного центру у вашій громаді, як це зробили вже ряд міст України, для прикладу: міста Покровськ, Маріуполь, Дніпро, Кривий Ріг, Миколаїв та інші.

Як впровадити “Контактний центр”, “Мобільні додатки” “ЧатБот оператор”? Зателефонуйте нам за номером телефону +380973211660 або заповніть форму зворотного зв'язку на нашому офіційному сайті https://bissoft.org/contact-center.

×