fb

bissoft icon

Єдиними заходами подолання пандемії є дотримання карантинних заходів, які на великий жаль не дотримуються та не виконуються в повному обсязі суб'єктами господарювання, громадянами, а також відсутня дієва система контролю за дотриманням карантинних заходів, що призводить в свою чергу до нових спалахів і зростання захворюваності про що свідчать статистичні дані.

Adjustments.plist

Наша команда не може залишитися осторонь!

Ми розробили систему, яку можна впровадити по всій Україні протягом одного дня, коли кожен громадянин, відвідувач закладу зможе стати контролером дотримання карантинних вимог!!!

Пропонуємо Вам запровадити інноваційну СИСТЕМУ КОНТРОЛЮ ТА УПРАВЛІННЯ ЗА ДОТРИМАННЯМ КАРАНТИННИХ ЗАХОДІВ СУБ’ЄКТАМИ ГОСПОДАРЮВАННЯ (ПРИВАТНИЙ ТА ДЕРЖАВНИЙ СЕКТОР) -

Інформаційно-комунікаційну платформу «НАЦІОНАЛЬНА СИСТЕМА МОНІТОРИНГУ, КОНТРОЛЮ ТА УПРАВЛІННЯ ЗА ДОТРИМАННЯМ ВИМОГ, НОРМ ТА ПРАВИЛ КАРАНТИННИХ ЗАХОДІВ» яка стане дієвим інструментом контролю, виявлення та своєчасного реагування на недотримання карантинних заходів по всій території України що в свою чергу призведе до зниженням рівня захворюваності на COVID 2019, відсутність нових спалахів та мінімізує ризики другої хвилі епідемії Коронавірусу.

Мета проекту - створити та запровадити відповідний інструмент контролю завдяки якому можливо:

  • отримання зворотнього зв'язку від громадян щодо дотримання чи недотримання карантинних заходів з кожної локації де можливий ризик поширення вірусу та на які поширюються карантинні вимоги, правила і норми, по кожному об’єкту господарювання (приватний та державний сектор) у розрізі:
    • адреса локації недотримання карантинних заходів;
    • суб’єкт господарювання (приватний та державний сектор);
    • територіально адміністративна одиниця;
    • регіон;
  • автоматичне інформування при повідомленні про недотримання карантинних заходів відповідальних осіб та органів контролю за налаштованою ескалацією:
    • відповідальна особа суб’єкта господарювання (приватний та державний сектор);
    • відповідальна особа (орган контролю) територіальної адміністративної одиниці;
    • відповідальна особа (орган контролю) у регіоні;
  • аналітичні дані, звіти, бенчмаркінг (порівняльний аналіз), аналіз ефективності та інша BIG DATA щодо стану дотримання карантинних заходів.
  • можливість своєчасного реагування на повідомлення щодо недотримання карантинних заходів, відслідковування трендів, розробки плану заходів щодо боротьби з розповсюдженням коронавірусу, відслідковування ефективності вже запроваджених заходів та виконання карантинних заходів.

Screenshot 4

Запропонована Інформаційно-комунікаційна платформа «НАЦІОНАЛЬНА СИСТЕМА МОНІТОРИНГУ, КОНТРОЛЮ ТА УПРАВЛІННЯ ЗА ДОТРИМАННЯМ ВИМОГ, НОРМ ТА ПРАВИЛ КАРАНТИННИХ ЗАХОДІВ» розроблена й пройшла відповідне тестування та локально використовується у сфері оцінки якості послуг, та потребує лише підключення локацій та відповідальних осіб.

Ключові переваги запропонованої системи:

  1. Швидкість налаштування та впровадження.
  2. Система з можливістю необмеженого підключення локацій та відповідальних осіб.
  3. Ефективність системи щодо контролю дотримання карантинних заходів.
  4. Відсутність аналогів за вартістю, функціоналом, строком впровадження, ефективністю.

Просимо призначити дату та час для обговорення запропонованого проекту, визначення пілотного регіону та відповідальної особи для пілотного запровадження системи та наступного масштабування по всій території України.

Для уточнення будь-якої інформації просимо Вас звертатись за телефонами: +38 097 321 16 60; +38 093 027 47 72 або лист на електронну пошту: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Сайт http://bissoft.org/

×