fb

bissoft icon

Висока вартість ресурсів, відсутність системних, комплексних, обґрунтованих покрокових дій щодо енергозбереження, відсутність єдиної системи аналітики та контролю за споживанням ресурсів призводить до неефективного та надлишкового споживання ресурсів і витрат бюджетних коштів громади.

Пропонуємо створення комплексної системи з обліку, контролю, аналізу споживання, управління будь-якими ресурсами (теплова-, електрична- енергія, водопостачання, газ, вугілля та ін.) зі створенням структури енергоменеджменту та інтелектуальної автоматизованої системи енергомоніторингу АІС «Енергосервіс: облік, контроль, економія» під “ключ” відповідно до міжнародного стандарту та автоматизації управління контролем витрат бюджетів, для досягнення економії у споживанні ресурсів та коштів не менш ніж на 15%.

Screens

Кроки реалізації системи :

⚡ Створення та впровадження системи енергоменеджменту згідно міжнародного стандарту ISO 50001:2018.

⚡ Створення та впровадження системи енергомоніторингу.

Scree

 

⚡ Впровадження системи окупності енергозберігаючих заходів.

⚡ Розрахунки енергетичних показників для залучення ЕСКО інвестицій.

⚡ Впровадження комплексних систем управління ресурсами.

Досвід компанії:

Фахівці компанії «ЕНЕРГОСЕРВІС.КОМ.ЮА» мають відповідну кваліфікацію та сертифікацію, володіють необхідними знаннями, досвідом, виконано значний обсяг робіт з енергетичної сертифікації будівель, створені комплексні системи керування ресурсами, які успішно працюють у більш ніж у 25000 будівлях, більш ніж 100 000 приладів обліку, розташованих у 226 великих та малих міських, ОТГ, районних, обласних радах, обласних державних адміністраціях, центральних органах виконавчої влади, приватному секторі економіки по всій території України. Після ознайомлення з пропозицією просимо визначити об'єкти для автоматизації зняття та передачі даних та призначити відповідальну особу з Вашого боку для впровадження, а також дату та час для зустрічі або Skype-презентації.

У разі якщо Ви вже використовуєте іншу систему, наші фахівці візьмуть на себе роботу з переносу даних, тим самим позбавлять Вас додаткового навантаження по створенню та впровадженню системи. Все що потрібно - лише зв'язатися з нами.

Детально ознайомитись з системою можливо на сайті : https://promo.energoservic.com 

За лічені дні ми підключимо Вам систему та Ви будете отримувати економічний та іміджевий ефект, при цьому полегшивши і повністю автоматизувавши роботу енергоменеджерів.

×