fb

bissoft icon

Веб-сервіси призначені для розміщення інформації з картографічною прив'язкою до мапи.

123131313

Опис кожного веб-сервісу :

? Інтерактивна екологічна мапа - надає можливість отримати інформацію щодо сміттєзвалищ, полігонів, центрів поводження з відходами, місць збору, розміщення ТПО, промислових відходів. Користувач може отримати всю необхідну дозвільну документацію, звітність та зробити звернення щодо порушення екологічного законодавства.

? Захисні споруди - інформування населення про наявність захисних споруд, бомбосховищ, укриттів в регіоні, які необхідні в разі виникнення надзвичайної ситуації. Портал надає можливість організаціям та власникам фонду захисних споруд цивільного захисту зареєструвати та зазначити на гіс-мапі координати місцезнаходження споруди.

? Інформаційна мапа - інформування про всі поточні об'єкти різних категорій в територіальній громаді, їх форми власності та адреси, з можливістю каталогу групувати й знаходити об'єкти в категоріях.

? Мапа рекламних конструкцій - онлайн-запит на установку рекламних конструкцій, а також ГІС-мапа з урахуванням всіх існуючих варіантів та форматів рекламних конструкцій у територіальній громаді. Веб-сервіс надає можливість проводити реєстрацію та облік всіх поточних рекламних конструкцій в територіальній громаді.

? Мапа тимчасових споруд (МАФ-ів) - дозволяє проводити реєстрацію та облік всіх поточних МАФів в територіальній громаді, зробити онлайн-запит на їх установку, а також користуватись ГІС-мапою з урахуванням всіх МАФів.

Для замовлення системи, чекаємо на Ваш дзвінок за телефоном +380973211660 або лист на електронну пошту Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

×