fb

bissoft icon

На теперішній час ми не можемо оминути ті наболівші питання які постають щодо ситуації з газопостачанням, а також фінансовою стороною цього питання.

Ми пропонуємо Вам використати наш досвід та напрацювання для вирішення питань енергозбереження та енергоефективності на всіх об'єктах, для досягнення економії у споживанні ресурсів та коштів не менш ніж 15% Програма АІС “ЕНЕРГОСЕРВІС: ОБЛІК, КОНТРОЛЬ, ЕКОНОМІЯ” надасть всі необхідні дані, використання яких, реагування на невідповідність контрольним параметрам, прийняття організаційних, управлінських рішень з енергозаощадження призводять до скорочення споживання ресурсів, утеплення та економії.

Головні напрями роботи системи :

⚡️ щоденний облік споживання ресурсів;

⚡️ рейтингування (бенчмаркінг);

⚡️ аналітика, контроль та аналіз ефективності за споживанням ресурсів;

⚡️ вимірювання технологічного / комерційного обліку теплової, електричної енергії, води, газу, пари, інших ресурсів та параметрів;

⚡️ розрахунок окупності та ефективності впровадження енергозаощаджування заходів та надання іншої контрольної та аналітичної інформації;

⚡️ визначення базового рівня споживання ресурсів по кожному з ресурсів;

⚡️ понад 7 додаткових модулів;

⚡️ більш ніж 300 аналітичних розрахунків, діаграм, таблиць та інших аналітичних даних, необхідних для використання в роботі.

screen1screen11

 

Наші фахівці позбавлять Вас додаткового навантаження по створенню та впровадженню системи.

Все що потрібно - лише зв'язатися з нами.

Ми очікуємо на Ваш дзвінок за телефоном +380973211660 або лист на електронну пошту Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Детально ознайомитись з системою можливо на сайті : https://promo.energoservic.com 

×