fb

bissoft icon

Пропонуємо до розгляду наші напрацювання “Smart city/громада” - це забезпечення сучасної якості життя за рахунок застосування інноваційних інформаційно-комунікаційних технологій, яка сприятиме підвищенню якості та ефективності послуг, задоволеність потреб мешканців, ефективна взаємодія влади з мешканцями.

Використання сервісів надає наступні переваги:

⚡️ підвищення власної ефективності та ефективності своїх підлеглих;

⚡️ створення нових ефективних каналів комунікації з мешканцями, з бізнесом;

⚡️ автоматизування процесів, які раніше виконувались вручну та займали багато часу;

⚡️ отримання значного економічного ефекту за рахунок оптимізації процесів, їх автоматизації та використання аналітичних даних з використанням системи повідомлень;

⚡️ скорочення споживання енергоресурсів не менш ніж на 15%, а також скорочення викидів CO₂;

⚡️ підвищення в рази ефективності праці, значна економія бюджетних коштів;

⚡️ створення умов для залучення інвестицій як МФО, так і інших інвесторів;

⚡️ надання інструментів ефективного використання всіх ресурсів та бачення системного, покрокового вдосконалення всіх процесів життєдіяльності міста;

⚡️ створення комфортних умови для мешканців у сферах отримання послуг, комунікації з владою тощо;

⚡️ створення прозорості громади та стандартизації, автоматизації та діджиталізації процесів, що дозволять як підвищити якість життя мешканців міста, так і створити нові можливості щодо створення нових робочих місць, залучення інвестицій (в тому числі – міжнародних) за рахунок прозорост.

Маємо понад 40 рішень для Вашої громади/регіону.

Наша контактна інформація: тел: +38 097 321 16 60 та +38 093 027 47 72 пошта: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

×