fb

bissoft icon


інтернет 2.0, революцію даних та їх вплив на управління, інтернет речей, хмарні технології, штучний інтелект та блокчейн. А також про вплив цифрових технологій на демократію та розвиток наших міст. Вікторія є членкинею? Комітету цифрової трансформації України та єдиною людиною, яка в нинішньому парламенті займається темою Smart City.

Якщо говорити про конкретні смарт проекти, то в Україні та світі вони вже існують, нам лишається лише інтегрувати їх в наші реалії?Ось деякі, цікаві кейси та рішення, які було презентовано на конгресі:
?Додаток The Helper - прототип держави у смартфоні, який суттєво спрощує комунікацію між сторонами, дозволяє знайти необхідний сервіс у найкоротший термін і вирішити проблему дистанційно.

? Ukrainian Smart City Expo 2019 - перша цифрова українська виставка, де в цифровому форматі можна подивитися всі проекти та рішення в сфері Smart City.

?Литовський досвід впровадження єдиної системи електронного документообігу DEKA office

?Кейс DOSVIT - IT платформа для об'єднаних територіальних громад

?Чеська платформа Politinn - платформа прямої демократії в основі, якої лежить діалог між владою та громадянами.

?Кейс “SMART Регіон/City/Громада” компанії Bis-Soft - ініціатива зі створення сучасної моделі управління громадою

?Досвід впровадження системи керування вуличним освітленням в м. Львів. Пілотний проект City Touch від компанії Signify.

Всі ці рішення та проекти мають на меті покращити українські міста та додати комфорту громадянам? Адже більшість цих рішень зменшує час, зусилля та ресурси на виконання тієї чи іншої задачі, а також додає зручності в користуванні сервісами.

?Дякуємо Асоціація малих міст України за партнерство та ініціативу створення платформи для взаємодії. Особлива подяка Голові асоціації Павло Козирєв за активну участь в розвитку розумних міст в Україні??
#synchrospace #restart_your_city #АММУ #малі_міста #Smart_city #Громада_в_смартфоні #місцеве_самоврядування

×