fb

bissoft icon

 

Screenshot 47

 

https://www.facebook.com/393329797757854/posts/690025851421579?sfns=mo 

?2 місце - Покровськ за кількістю набраних балів та переміщуються з 89 на 26 місце у рейтингу!
І це тільки початок!



Нагадаємо, навесні цього року компанія БІССОФТ об'єднали зусилля, технічни напрацювання та знання для досягнення мети - створення Смарт Сіті Покровськ, а індексом прогресу було обрано входження міста Покровськ за підсумками 2019 року у 20 лідерів рейтингу прозорих міст України.


Наразі закінчується тестування ще ряду веб сервісів які є складовою Смарт Сіті Покровськ, та вже скоро відбудуться презентації нових систем які націлені на створення нових комунікацій с мешканцями, контролю, прозорості, автоматизації процесів міської ради та залучення інвестицій.

☝️Нагадуємо, що це дослідження показує результати лише половини дистанції. До кінця року, міста ще мають шанси піднятись чи опуститись у рейтингу прозорості 2019.

ЗАМОВТЕ БЕЗКОШТОВНУ КОНСУЛЬТАЦІЮ НАШИХ ФАХІВЦІВ ДЛЯ АНАЛІЗУ ТА НАДАННЯ РЕКОМЕНДАЦІЙ ВАШІЙ ГРОМАДІ ЩОДО СТВОРЕННЯ СМАРТ СІТІ ТА ПОКРАЩЕННЯ ПОЗИЦІЇ В РЕЙТИНГУ ПРОЗОРИХ МІСТ УКРАЇНИ

 

Крім розробки рекомендацій, ми впровадимо комплекс веб сервісів Смарт Сіті або індівідульно обраними Вами, більш детальніше ви зможете ознайомитесь на сайті 

http://bissoft.org/smart-city



×